Etelä-Suomen Turvapalvelu

Olemme toimineet turvallisuusalalla jo vuodesta 1991 lähtien. Pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisista turvallisuusalan työtehtävistä yhdistettynä jatkuvaan kouluttautumiseen takaa, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monipuolisesti erilaisia, korkealaatuisia turva-alan palveluita.

Asiakaslähtöistä turvallisuutta yli 25 vuoden kokemuksella

Etelä-Suomen Turvapalvelu on Porvoolainen turvallisuusalan yritys, joka tarjoaa erilaisia turvallisuusalan palveluita, kuten järjestyksenvalvontaa, vartiointia sekä turvallisuusalan koulutuksia yrityksille, yksityishenkilöille ja oppilaitoksille.

Suurimpia työllistäjiämme ovat tällä hetkellä erilaiset majoitus- ja ravitsemisliikkeet, kuten baarit, ravintolat ja yökerhot, joille tarjoamme sekä järjestyksenvalvonta- että eteispalveluita.

Lisäksi vastaamme kokonaisvaltaisesti erilaisten tapahtumien turvallisuusratkaisuista sisältäen sekä turvallisuus- ja pelastussuunnitelmien tekemisen että tapahtumaan liittyvät järjestyksenvalvonta- ja vartiointipalvelut.

Järjestyksenvalvoja jo vuodesta 1988

Etelä-Suomen Turvapalvelun perustaja Markku ”Make” Korhonen on pitkän linjan ovimies. Ura alkoi vuonna 1988 legendaarisen Haikon Kartanon yökerhon ovella. Tämän jälkeen Make on tullut porvoolaisille ravintolakävijöille tutuksi toimiessaan vuosien saatossa kymmenien eri ravintoloiden portsarina.

Ovihommien lisäksi Make on toiminut turvallisuusalan opettajana, vetänyt koulutuksia erilaisille ryhmille ja oppilaitoksille sekä vastannut lukemattomien eri tapahtumien turvallisuussuunnitelmien teosta sekä järjestyksenvalvonnasta.

Markku Korhonen

Yrittäjä, vastaava hoitaja

Ota yhteyttä

(040) 8228 667

Sähköposti

info@estp.fi

Lähetä viesti