Yleisötilaisuudet ja -tapahtumat

Huolellisesti tehty turvallisuussuunnitelma on edellytys onnistuneen tapahtuman järjestämiseksi. Tarvittaessa vastaamme tapahtuman turvallisuussuunnitelmasta, lupa-asioiden hoitamisesta sekä järjestyksenvalvonnasta, ensiapuvalmiudesta ja liikenteenohjauksesta. Hoidamme myös vartioinnin silloin, kun tilaisuus on keskeytyneenä.

Ulkoistamalla turvallisuuspalvelut tilaisuuden järjestäjä voi keskittyä tilaisuuden kannalta muihin tärkeisiin asioihin.

 

 

Yleisötapahtumat ja -tilaisuudet

Turvallisuussuunnitelma

Toteutamme erilaisten yleisötapahtumien ja tilaisuuksien turvallisuussuunnitelmat. Huolellisesti laadittu turvallisuussuunnitelma parantaa tapahtuman turvallisuutta varmistaa, että tapahtumajärjestäjä voi rauhassa keskittyä luomaan miellyttävän elämyksen tapahtumavieraille.

Järjestyksenvalvonta

Suurempiin tilaisuuksiin meiltä löytyy kokeneen perusryhmän lisäksi isojakin määriä vähintään peruskurssin käyneitä järjestyksenvalvojia.

Käytössämme on ammattilaistason radiopuhelinkalusto, jolloin viestiliikenne järjestyksenvalvojien sekä tarvittaessa henkilökunnan ja tapahtumajärjestäjän välillä toimii.

Ensiapu

Meiltä löytyy myöskin laaja rinki sairaanhoitoalan ammattilaisia, joilla on pitkä kokemus erilaisista, vaativista ensiaputehtävistä.

Meiltä löytyy varmasti ammattitaitoinen ja sopiva ensiapuhenkilö tai -ryhmä tapahtumaan, kuin tapahtumaan.

Oletko järjestämässä tapahtumaa tai yleisötilaisuutta, mutta turvallisuussuunnitelma on tekemättä? Tarvitaanko tapahtumassa järjestyksenvalvojia tai ensiapuhenkilöstöä?

Tilaisuuksien järjestäjille tarjoamme seuraavia palveluja:

  • turvallisuussuunnitelmien laadinta
  • lupa-asioiden hoitaminen
  • järjestyksenvalvonta
  • ensiapupalvelut tilaisuuden aikana
  • liikenteenohjaus
  • vartioimistehtävät silloin kuin tilaisuus on keskeytyneenä

Näistä tilaisuuksien järjestäjät voivat valita sopivan paketin.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä

(040) 8228 667

Sähköposti

info@estp.fi

Lähetä viesti