Turvallisuusalan koulutukset

Asiakkaamme ovat käyttäneet koulutuspalvelujamme hankkiakseen tietoja ja taitoja turvallisuuden parantamiseksi, kohottaakseen ammattitaitoaan tai saadakseen tiettyjä viranomaisten vaatimia pätevyyksiä.

Kaikki kouluttajamme ovat erittäin kokeneita ja pitkän työuran omaavia turvallisuusalan ammattilaisia. Tarjoamme turva-alan koulutuksia yrityksille, yksityishenkilöille, yhdistyksille ja oppilaitoksille.

Turva-alan koulutukset

Järjestyksenvalvojan peruskurssi

Järjestyksenvalvojakortin saaminen edellyttää järjestyksenvalvojan peruskurssin suorittamista hyväksytysti.

Peruskurssin jälkeen kurssin hyväksytysti suorittanut voi hakea poliisilaitokselta järjestyksenvalvojankorttia.

Järjestyksenvalvojan kertauskurssi

Järjestyksenvalvojakortin uusiminen vaatii kertauskoulutuksen suorittamista. Kertauskoulutuksen pituus on kahdeksan (8) tuntia.

Kertauskoulutuksen tavoitteena on järjestyksenvalvojien osaamisen varmistaminen.

Uhkatilanteiden hallinta

Väkivaltaisen tai ainakin uhkaavasti käyttäytyvän asiakkaan kohtaaminen on tänä päivänä yhä useamman ammattiryhmän ongelma.

Olemme antaneet uhkatilanteiden hallintaan liittyviä koulutuksia erilaisille kohderyhmille.

Kiinnostaako järjestyksenvalvojan työ? Onko kortti menossa vanhaksi? Haluatko parantaa kykyäsi toimia haastavissa asiakaspalvelutilanteissa?

Toteutamme koulutukset pääasiassa Porvoossa, mutta tarpeen mukaan koulutuksen järjestäminen onnistuu muuallakin Suomessa. Olemme vetäneet koulutuksia niin yksityishenkilöille, yrityksille, kuin erilaisille ryhmille useissa oppilaitoksissa. Kaikki kouluttajamme ovat erittäin kokeneita alan ammattilaisia.

Lisätietoa koulutuksista saat soittamalla, sähköpostitse tai alla olevan yhteyslomakkeen avulla.

Ota yhteyttä

(040) 8228 667

Sähköposti

info@estp.fi

Lähetä viesti