Järjestyksenvalvonta

Järjestyksenvalvojan tehtävänä on ylläpitää järjestystä ja turvallisuutta sekä estää rikoksia ja onnettomuuksia toimialueellaan. Meillä on yli 25 vuoden kokemus lukuisien ravintoloiden ja erilaisten yleisötilaisuuksien järjestyksenvalvonnasta.

Palveluksessamme on kokeneita ja palveluhenkisiä järjestyksenvalvonnan ammattilaisia.

 

Järjestyksenvalvoja palvelut

Ravintolaturvallisuus

Meillä on yli 25 vuoden kokemus ravintolaturvallisuuteen liittyvistä tehtävistä. Tälläkin hetkellä useat ravintolat käyttävät palvelujamme luottaen ammattitaitoomme.

Tilaisuudet ja tapahtumat

Me tarjoamme palveluja järjestäjille, joille ei riitä poliisin vaatima määrä ”talkooväkeä” ja haluavat, että paikalla on ammattitaitoisia järjestyksenvalvojia.

Antamalla turvallisuusasiat meidän hoidettavaksi järjestäjä voi keskittyä muihin tilaisuuden kannalta tärkeisiin asioihin.

Urheilutapahtumat

Järjestyksenpito on tärkeä osa urheilutapahtumien asiakaspalvelua.

Me autamme urheilutapahtumien järjestäjää turvallisuusasioissa aina suunnittelusta toteutukseen asti.

Tarvitsetko järjestyksenvalvojia ravintolaasi tai järjestämääsi tapahtumaan?

Jos tarvitset ammattitaitoisia ja asiakaspalveluhenkisiä järjestyksenvalvojia vastaamaan ravintolasi turvallisuudesta tai olet järjestämässä yleisö- tai urheilutapahtumaa, ota yhteyttä joko suoraan puhelimitse, sähköpostin avulla tai lähetä viesti alla olevan yhteyslomakkeen avulla.

Suurempiin tilaisuuksiin meiltä löytyy suuriakin määriä vähintään peruskurssin käyneitä järjestyksenvalvojia. Meiltä myös ravintolan eteispalvelut.

Ota yhteyttä

(040) 8228 667

Sähköposti

info@estp.fi

Lähetä viesti