Ravintolaturvallisuus

Meillä on yli 25 vuoden kokemus ravintolaturvallisuuteen liittyvistä tehtävistä. Tälläkin hetkellä monet ravitsemisliikkeet käyttävät palvelujamme luottaen ammattitaitoomme.

Ravitsemisliikkeille tarjoamme sekä järjestyksenvalvonta- että eteispalvelut ja tarvittaessa myös blokkarit.

Järjestyksenvalvonta ravintolassa

Ravintolaturvalllisuus

Kokemus tuo varmuutta ja turvallisuus luo viihtyisyyttä. Olemme vastanneet useiden kymmenien eri ravintoloiden järjestyksenvalvonnasta. Olipa kyseessä pieni baari, kuppila tai suurempi yökerho niin meiltä löydät aina sopivat ja ammattitaitoiset järjestyksenvalvojat.

Portsari

Ovimies on yleensä ensimmäinen ja viimeinen henkilökuntaan kuuluva, jonka asiakas kohtaa. Tästä syysta ammattitaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen ovimies onkin arvokas käyntikortti ravintolalle.

Eteispalvelut

Järjestyksenvalvonnan lisäksi meiltä saat tarvittaessa ystävällisen ja ammattitaitoisen eteispalveluhenkilökunnan huolehtimaan asiakkaiden päällysvaatteista ja kantamuksista.

Tarvitsetko järjestyksenvalvojia ravintolaasi tai toimivan ja tehokkaan eteispalvelun?

Järjestyksen turvaamiseksi liikkeenharjoittaja voi asettaa tai poliisi määrätä liikkeenharjoittajan asettamaan majoitus- ja ravitsemisliikkeeseen poliisin hyväksymän henkilön järjestyksenvalvojaksi.

Jos tarvitset ammattitaitoisia ja asiakaspalveluhenkisiä järjestyksenvalvojia vastaamaan ravintolasi turvallisuudesta tai eteispalveluhenkilökuntaa huolehtimaan asiakkaidesi päällysvaatteista niin ota rohkeasti yhteyttä ja mietitään yhdessä juuri sinun ravintolaasi sopiva ratkaisu.

Ota yhteyttä

(040) 8228 667

Sähköposti

info@estp.fi

Lähetä viesti